АРХИВНЕ ВЕСТИ

2008

2009

2010

2011

2012

20.11.2012 - Спортско Друштво је јуче примљено код председника СО Ариље госп. Зорана Тодоровића ...
19.11.2012 - Наш facebook профил је од данас преуређен и сада је мало професионалнији наиме ...
14.08.2012 - ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ
11.05.2012 - После исправке регистрационе пријаве за пререгистрацију нашег друштва од данас смо и званично АКТИВНО ...
29.04.2012 - Несвакидашњо необичан дан на Златибору. Прво прелети са мало неодговорним поступцима пилота  ...
28.04.2012 - Јуче смо добили решење о допуни и измени неправилности у пријави за пререгистрацију Спортског Друштва ...
24.04.2012 - Данас на контролном бројању смо пробили чаробну броју од 10.000 прегледа наших видео спотова на youtube.
23.04.2012 -
У организацији Радија АРИЉЕ, одржан је састанак већине спортских организација у Ариљу а тема је била ...
04.04.2012 - После исцрпних радова на оспособљавању старта ЛОРЕТ, који смо категорисали као најпожељнији за ветар са Ј-ЈИ, смо и први пут полетели , ...

20.11.2012 - Спортско Друштво је јуче примљено код председника СО Ариље госп. Зорана Тодоровића и можемо рећи да је ово можда и први пут да, се по нашем мишљењу, нешто мења у погледу општине према нама а надамо се и према осталим Спортским клубовима и друштвима у Ариљу. Наиме први пут од оснивања С.Д. “АРЕС”-а су нам признати неки трошкови за обуку бар у висини такси које плаћамо ДЦВ-у. Нека је то и 1 динар и он је велики јер је до данашњег ми нисмо ни постојали за СО Ариље.
19.11.2012 - Наш facebook профил је од данас преуређен и сада је мало професионалнији наиме убудуће ће се користити искључиво за спортске активности без шерова који нису спортски ... А у ту сврху су и избрисани сви постови који нису служили намени и направљена је група SPORT UNION “ARILJE EXTREME SPORTS” ARES ARILJE која ће надамо се заживети и бити подршка званичном профилу.
14.08.2012 -
ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ

Захваљујемо се свима на подршци у организацији "Arilje Extreme Sport Show 2011" и свим активностима која смо спроводили до данас и обавештавамо Вас да ове године НЕЋЕ бити одржана планирана организација "ARILjE EXTREME SPORT SHOW 2012", а као једини и најважнија препрека је финансиска ситуација, наиме од 2008 године од када СД "Арес" постоји, наши планови и све активности нису подржани од стране СО Ариље тј. подржани су са финансиским средствима од око 15000 дин (четири године рада). Све смо радили или са средствима спонзора или са сопственим средствима, тако да и та енергија има свој век трајања.
Ми можемо и разумети зашто наше акције нису подржане у време Демократске управе у Ариљу, и у исто време смо се надали да ће се та ситуација променити са променом власти тј. да ћемо коначно знати да ли као спортска организација треба да пишемо да смо из Ариља или неког другог места, да ли ми имамо право као и поједине спортске организације на путне трошкове, котизације када идемо на такмичења, затим трошкове обуке пилота и трошкове које имамо ако желимо да имамо неко полетисте у Ариљу, трошкове судина и трошкове награда уколико правимо манифестацију у Ариљу, трошкове одржавања, трошкове књиговодства према држави, а колико смо ми информисани појединим спортским организацијама на територији општине а и шире у тим активностима помаже и СО Ариље ... 
Напомињемо да у Ариљу не постоји Спортски Савез него се спорт финансира искључиво ко се колико увуче некоме из власти у ариљској опстини.
У најбољем случају ћемо направити дружење пилота параглајдера а у иницијалној идеји је летење са планине Малич. Наравно и ово је у зависности од финансиске ситуације.

Председник СД "АРЕС"
Александар Ћирковић

11.05.2012 - После исправке регистрационе пријаве за пререгистрацију нашег друштва данас на сајту видимо да смо и ѕванично АКТИВНО спортско друштво у Републици Србији :) Број решења АПР-а (Агенције за привредни регистар) је БС 12715/2012
29.04.2012
- Несвакидашњо необичан дан на Златибору. Прво прелети са мало неодговорним поступцима пилота који су кренули у прелет пошли без радио станица и телефона па смо морали за једним да кренемо у потрагу јер нисмо имали информацију да ли је безбедно слетео у потрази су учествовали: Чика Бранко - АВИС Златибор, Бујке, Лађа, Јоца и Гарда- Цирус Златибор и моја маленкост испред нашег Спортског друштва. Пилот је се изгубио из видокруга осталих пилота око Коњодера па је после 2 сата одкада се не појављује изгубљена личност Чика Бранко је кренуо на Катушници, Екипа Цируса ка Царевом пољу и један члан пешке од Војске ка Коњодеру и моја маленкост пешке од Фарме ка Чиготи. Пилота сречемо на врх Чукера неповређеног само мало измореног од пешачења. Вероватно се човек спрема за X-Alps :)
28.04.2012 - Јуче смо добили решење о допуни и измени неправилности у пријави за пререгистрацију Спортског Друштва и већ данас смо Агенцији за привредни регистар вратили тражену документацију.
24.04.2012 - Данас на контролном бројању смо пробили чаробну броју од 10.000 прегледа наших видео спотова на youtube. Ово је вероватно и највећи број гледања спотова било ког корисника из Ариља на сервису.
23.04.2012 -
У организацији Радија АРИЉЕ, одржан је састанак већине спортских организација у Ариљу а тема је била враћање СПОРТСКЕ ЕМИСИЈЕ на исти радио, а расправа је постала далеко већа.
Наиме наше спортско друштво је у сваком погледу означило жељу да подржи ову идеју, али на састанку између осталога је био и проблем финансирања, а већина спортских организација нема средства за финансирање истих а вероватно је и томе предуслов јер у АРИЉУ НЕ ПОСТОЈИ СПОРТСКИ САВЕЗ који би требао да буде носиоц целог пројекта, на тај проблем напе Спортско Друштво скреће пажњу већ дући низ година. Наш предлог је био да све спортске организације потпишу захтев Скупштини Општине тј КОМИСИЈИ ЗА СПОРТ (или комисији за прање новца) да ту емисију понедељком и петком финасирају из средстава БУЏЕТА ЗА СПОРТ. На крају је договорено да то пробамо да направимо , што је и Радио Ариље прихватио, емисију на тему СПОРТСКОГ САВЕЗА и следећи кораци су на Радиу Ариље.
04.04.2012 - После исцрпних радова на оспособљавању старта ЛОРЕТ, који смо категорисали као најпожељнији за ветар са Ј-ЈИ, смо и први пут полетели , прво лети Душан Митровић - Булиџа ПОЖЕГА, па и моја маленкост али ја са камером на кациги и ненастелованим системом у лежећем положају тако да сам се мало и пропињао да видим куда плови овај брод :).
23.03.2012 - Joш један видео снимак са занимљиве експедиције ЧИСТА ГЛУПОСТ.
22.03.2012 - Је и званично лично у АПР-у Ужице поднета пријава са свим потребним радњама за пререгистрацију Спортског Друштва у Агенцији за привредни регистар.
01.03.2012 - Изборна Скупштина је одржана данас и одлука је да се приступи пререгистрацији Спортског Друштва у Агенцији за привредни регистар да би се ускладило све са новим законом о спорту. Стом приликом смо и усвојили НОВИ СТАТУТ са којим смо именовали: Александара Ћирковића за директора С.Д. “АРЕС”, записничара са седнице: Жарко Бојовић. Све остале секције су у идентичном саставу.
18.01.2012 - Постављен и први видео спотић у овој години EXTREME SPORT`S - AS WAY OF LIFE - ARES ARILJE

HomeAnim

facebook.com/SportUnionAresyoutube.com/user/ciroariljepanoramio.comgoogle+vk

Switch to English version of web-site

 

Akcije: Аrilje extreme sport show 2011, Meтео Параглајдинг Малич 2013, Kurs otvaranja i prepakivanja REZERVE,

 

Software (r) 2008-2016 by Ana computer, Arilje + 381 63 691 729 cirkovic@arilje.co.rs
Пројекат је и оптимизован је за резолуцију 1024х768 и Microsoft Internet Explorer  9.хх или Mozilla FireFox 12.0хх или новији, Google Chrome 20.x  или новији
Сва ауторска и остала права припадају исључиво СПОРТСКОМ ДУРШТВУ “АРИЉСКИ ЕКСТЕМНИ СПОРТОВИ”