АРХИВНЕ ВЕСТИ

2008

2009

2010

2011

2012

[08.06.2013 - Отворено писмо нашег Спортског друштва]

[08.04.2013 - Солидарност чланова СД “АРЕС”]
[04.04. - Пројекат Метео ПГ Малич добио првог спонзора]
[19.01.2013 - Богојављање прослављамо на Лорету у Пожези, нажалост без снимака јер смо остали без батерија у апаратури:(]
[01-01-2013 - Нова година почиње са трећом генерацијом организације званичне презентације нашег Спортског Друштва]


18.07.2013  - Поштовани пријатељи,

Захваљујемо се спонзорству млекаре "Моравица" из Ариље, на финансијској помоћи у реализацији нашег скромниг учешћа и помоћи за такмичење у параглајдингу у прелету за период јула и авуста 2013.
Овом приликом желимо да се "захвалимо" и СО Ариљу јер од оснивања 2008 год па до данас за њу и не постојимо. 
Наш став је да се трошење новца, тј. ПРАЊЕ НОВЦА из буџета за спорт СО Ариље, не сме ставити на располагање једном човеку у овом случају председнику СНС Ариље и председнику СО Ариља госп. Зорану Тодоровићу.
По нашим информацијама поједине "владине" организације у Ариљу које су добијале средства из будџета СО Ариља су "морала" да се реванширају надлежним и да им љубе дупе, а можда и још нешто. А оне малобројне спортске организације, која нису пристала да часте руководећи кадар СНС-а у Ариљу, међу којима је и наша, НИСУ МОГЛА НИ ДА КОНКУРИШУ ЗА СРЕДСТВА ИЗ БУДЏЕТА ЗА СПОРТ СО АРИЉА.

С' поштовањем
Александар Ћирковић
председник СД Ариљски екстремни спортови

08.06.2013 - ОТВОРЕНО ПИСМО СПОРТСКОГ ДРУШТВА «АРИЉСКИ ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВИ»

   Поводом дезинформација и збуњености наших суграђана о неучествовању нашг Спортског Друштва у рафтингу на Рзаву, дужни смо да дамо званично саопштење.Јесте тачно је да је да смо донели одлуку да нико од наших чланова не изађе на дотични скуп, а такође смо и одбили да позајмљујемо нашу опрему било коме да учествује на истом скупу.
   Разлог тога је јер сматрамо да је то НЕНАМЕНСКО ТРОШЕЊЕ НОВЦА „или га зовите како год хоћете“ из буџета за спорт СО Ариље. За нас је неприхватљива чињеница да су овдашњи властодршци у СО Ариља, исто као и претходна ГАРНИТУРА новац који је намењен за спорт у буџету СО Ариље троше како се ко коме лично свиди и нашта му се свиди. А што је најгоре новац за те сврхе се даје на располагање организацијама које јесу Владине организације али нису Спортске организације или им пак није место деловања у Ариљу, или је пак већина чланова из других општина. По нашим информацијама новац из Буџет за спорт СО Ариља је трошен мањим делом за спортске организације на територији Ариља, а већим делом за: КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ ПРОГРАМ – ТЈ. ПРЖЕЊЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ, КУВАЊЕ КУПУСА..., а и за разна еколошке пројекте ...
   У истом случају желим да подсетим наше суграђане да смо ми једна од пет Општина у Нашој држави (ако се по овом примеру може назвати државом) која нема Спортски Савез Општине па самим тим спортске организације су дужне да се увлаче некоме у општину да би добила кашчицу средства из Буџета за спорт СО Ариља, колико смо ми пратили рад Скупштине Општине Ариље и сигурни смо да одборници не знају тачно где је потрошен сваки динар из Буџета на спорт и које Спортске организације су располагале средствима такође и из кога места су те организације. Колико смо ми информисани то је дискретно право Председника комисије за спорт. Изгледа да је то нормално.
   Ми се придружујемо госп. Емиру Кустурици у БОЈКОТУ ДРЖАВЕ, мислимо на бојкот финансирања из јавних средстава, и исто као и он нећемо у 2013 години више за наше пројектре тражити помоћ, и то ће бити бар док ово не постане ПОШТЕНА ОПШТИНА и до даљњег ћемо БОЈКОТОВАТИ СО АРИЉЕ и на истим приредбама за широке народне масе НЕЋЕМО УЧЕСТВОВАТИ. 
   Овом приликом ПОЗИВАМО СВЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ БОЈКОТУ – НЕНАМЕНСКОГ ТРОШЕЊА НОВЦА ИЗ БУЏЕТА ЗА СПОРТ СО АРИЉЕ.
   Такође овом приликом бих подсетио Државну ревизорску институцију и да провери неправилности у трошењу новца за спорт у СО Ариље, чисто да не буде неспоразума па да сам рекао ПРАЊЕ НОВЦА, а јавност да се ту окрене много већа свота новца од оне за коју се госп. Емир Кустурица терети. 
Па господине Државни ревизору радите свој посао, а државне органе такође молимо да се не мешају у посао Државног ревизора и када су неправилности код чланова владајуће коалиције.
   Што се тиће натписа о Параглајдинг стартова у Општини Ариље ми можемо да кажемо да оне нису у ингеренцији С.Д. „АРЕС“, Наиме ниједан нема дозволу Директората Цивилног Ваздухопловства Републике Србије, који је задужен за исто, па за нас што поштујемо закон они и не постоје. У исто време молимо све да се за информације обрате у СО Ариље за више информација о стартовима, па нека СО Ариље преузме одговорност за сваки лет са истих стартова. 
   Ми само можемо да кажемо да чинимо све што је у нашој моћи да региструјемо неко полетиште у нашој општини. Више информација о тим пројектима можете наћи на нашем сајту.
С поштовањем
Александар Ћирковић
Председник С.Д. „АРЕС“

08.04.2013 - Чланови ПГ Секције: Жарко Бојовић, Душан Митровић, Милош Милићевић и Александар Ћирковић су из сопствених средстава уплатили 10,000.00 дин спонзорства на конто Хане - ћерке наше недавно настрадале пријатељице пилота параглајдера Сање Ристић.

04.04.2013 - Пројекат МетеоПГ-Малич је добио и првог спонзора. Од ЏО Ариље за од оснивања па до данас смо добили шипак иако нам је после промена обећано да ће нас уважити као људе и као спортску организацију. Све нам се чини да су и ови нови преузели манире прања новца исто као и жутаћи. А ако некога интересује тачно како то раде радоћемо да објаснимо свима.
20.01.2013 - Јованданска екипа је појачана за ЋЕЛА
19.01.2013 - Богојављање ми славимо на ЛОРЕТУ где смо и направили по летић али овај пут без снимака остали смо без батерија у опреми :) На прозивци се појавили као и по обичају они који су најупортнији. Булиџа и Ћиро.
01.01.2013 - Нова година почиње и са променама у визуелног облика презентације и надамо се да ће Вам бити лакше да се снађете.
Чини нам се да су ове промене и доказ да се нешто радило и да је стара организација информација на сајту постала премала са садржајима које желимо да прикажемо.

HomeAnim

facebook.com/SportUnionAresyoutube.com/user/ciroariljepanoramio.comgoogle+vk

Switch to English version of web-site

 

Akcije: Аrilje extreme sport show 2011, Meтео Параглајдинг Малич 2013, Kurs otvaranja i prepakivanja REZERVE,

 

Software (r) 2008-2016 by Ana computer, Arilje + 381 63 691 729 cirkovic@arilje.co.rs
Пројекат је и оптимизован је за резолуцију 1024х768 и Microsoft Internet Explorer  9.хх или Mozilla FireFox 12.0хх или новији, Google Chrome 20.x  или новији
Сва ауторска и остала права припадају исључиво СПОРТСКОМ ДУРШТВУ “АРИЉСКИ ЕКСТЕМНИ СПОРТОВИ”